Kahve falında burun kurdu görmek

Kahve falında burun kurdu görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında burun kurdu gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında burun kurdu görmek sıkıntıların biteceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında burunda kurt görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında burun içinde kurt görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun burun görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kanadığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buruna piercing takmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak daha bir sevileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında burundan ip çekmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top