AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kırıldığını görmek

Kahve falında burun kırıldığını görmek

Kahve falında burun kırıldığını görmek yardım edeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında burun kırıldığını gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında kırılmış burun görmek işinin aksayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında burun kırılmasını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kırılması görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kırıldığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun içi görmek eğitimlerinin iyi olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan kan gelmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir