AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında çocuğun sümüğünü temizlemek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklerini temizlemek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek borcunun kalmayacağına, çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir