AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, doğru yolu bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek borçlarından kurtulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak risk almaktan özenle kaçınacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir