AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda sümük temizlemek

Kahve falında burnunda sümük temizlemek

Kahve falında burnunda sümük temizlemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çekmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir