AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun silmek

Kahve falında burun silmek

Kahve falında burun silmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında burun silmek gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında bebek burun silmek ona kavuşacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında burun silmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalettir.

Kahve falında burun yemek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında burun karıştırmak görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında burun uzadığını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında burun damlası görmek güzel günlerle tanışılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kırılması görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir