AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek burun silmek

Kahve falında bebek burun silmek

Kahve falında bebek burun silmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek burun silmek gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında bebek burun silmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun silmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını silmek hem geleceğinin güzel olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kaşımak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında burun peteği görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir