AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun damlası görmek

Kahve falında burun damlası görmek

Kahve falında burun damlası görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, itibarını zedeleyeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun damlası gördüyseniz:

  • Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir.

Kahve falında burun damlası görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze ilaç damlatmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kan damlası görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında damlayan kan görmek borçlarının azalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir damla kan görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında iki damla kan görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında iki damla gözyaşı görmek sorunlu bir döneme gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir