AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun yemek

Kahve falında burun yemek

Kahve falında burun yemek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başarılı bir kişi olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun yemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Kahve falında burun boku yemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini yemek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında buruna yumruk yemek eline haram para geçeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun yemek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk burun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında burun kılı koparmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında burun kırıldığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir