AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun uzadığını görmek

Kahve falında burun uzadığını görmek

Kahve falında burun uzadığını görmek ekmeğin kesileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun uzadığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, iyi halinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında burun uzadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında azı dişinin uzadığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak uzamak anne babayla ters düşüleceğine, zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boy uzadığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir