AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun karıştırmak görmek

Kahve falında burun karıştırmak görmek

Kahve falında burun karıştırmak görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, aile hayatının bozulacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında burun karıştırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında burun karıştırmak görmek elinin bolluğa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında burun karıştırmak büyük savaşların yaşanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak farklı kişilerle tanışacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine inanılır.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, zaferlere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdan karıştırmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşya karıştırmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken karıştırmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir