AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kırılması görmek

Kahve falında burun kırılması görmek

Kahve falında burun kırılması görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kırılması gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında burun kırılması görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yüksek tahsil yapacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış burun görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kırılmasını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında burun kırıldığını görmek şansızlığın kırılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalettir.

Kahve falında küçük burun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kıllarını kesmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift burun görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir