AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kıllarını uzun görmek

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında burun kıllarını uzun gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek güzel bir evliliğe, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında uzun burun görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılı çekmek aradaki buzların eritileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında burunda kıl görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir