AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun burun görmek

Kahve falında uzun burun görmek

Kahve falında uzun burun görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun burun gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında uzun burun görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek dertlerin ve sorunların artacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında burun sümük görmek yeni bir çevre edinileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işarettir.

Kahve falında burun deliklerini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir