AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun burunlu birini görmek

Kahve falında uzun burunlu birini görmek

Kahve falında uzun burunlu birini görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, işinde yükseleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun burunlu birini gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun burun görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında domuz burunlu olmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun hızması görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir