AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun burunlu adam görmek

Kahve falında uzun burunlu adam görmek

Kahve falında uzun burunlu adam görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunların üstesinden geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun burunlu adam gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet etmektedir.

Kahve falında uzun burun görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir