AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda kıl çekmek

Kahve falında burunda kıl çekmek

Kahve falında burunda kıl çekmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında burunda kıl çekmek gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Kahve falında burunda kıl çekmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında burun kılı çekmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan ip çekmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buruna su çekmek bol kazançlı günler geçireceğine, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Kahve falında burun kılı koparmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kıllarını koparmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir