AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılının uzadığını görmek

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kılının uzadığını gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun uzadığını görmek spora başlayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıl uzadığını görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek neşesini kaybedeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir