AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılı koparmak

Kahve falında burun kılı koparmak

Kahve falında burun kılı koparmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında burun kılı koparmak gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılı kestiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burunda kıl görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir