AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun doktoru görmek

Kahve falında burun doktoru görmek

Kahve falında burun doktoru görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok yorulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, refaha erileceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında burun doktoru gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında burun doktoru görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Kahve falında burun eti görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, bir sıkıntıya girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında burunda delik görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Kahve falında burun tutmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında burun kılları görmek iyi hissedileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılı koparmak düşmanlarımızı alt etmeye, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında burunda piercing görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir