AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda delik görmek

Kahve falında burunda delik görmek

Kahve falında burunda delik görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kazancının günden güne artacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında burunda delik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında delik burun görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun deliklerini görmek güzelliklerle dolacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında burunda delik görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun deliği görmek güzel haberlerin alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan akan kan görmek hayal kırıklığına, zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun estetiği olmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek parasal durumun düzeltileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir