AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun deliklerini görmek

Kahve falında burun deliklerini görmek

Kahve falında burun deliklerini görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, Allah katında yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun deliklerini gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında delik burun görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında burun deliği görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda delik görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında burun deliklerini görmek istediği noktalara geleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan petek çıkarmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak işlerin düze çıkarılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında burunda kan görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir