AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda kan görmek

Kahve falında burunda kan görmek

Kahve falında burunda kan görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rızkında ve malından olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında burunda kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında burunda kan görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kan görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, ekmeğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burundan akan kan görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan kan gelmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk burun görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında burun kiri görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek herhangi zarara uğramayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir