AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun deliği görmek

Kahve falında burun deliği görmek

Kahve falında burun deliği görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, isabetli adımlar atacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında burun deliği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında delik burun görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Kahve falında burun deliği görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında burunda delik görmek hayırlı işlere girileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında burun deliklerini görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini yemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, günden güne kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında burun büyük görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah burun görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında buruna küpe takmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir