AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında burnunda yara görmek yüzünün de güleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnu yara görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Kahve falında burnunu yara görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kıl yolmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir