AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, eskisinden de iyi olacağına delalettir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında burnunu yara görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunda yara görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında burnu yara görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında burnu tıkalı olmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir