AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu yara görmek

Kahve falında burnu yara görmek

Kahve falında burnu yara görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, onu dinleyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında burnu yara gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu yara görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında burnu yara görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda yara görmek tatsız durumların yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun kanamasını görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sürekli yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında burnu delik görmek nitelik ve farklılık geleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir