AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu yara görmek

Kahve falında burnunu yara görmek

Kahve falında burnunu yara görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu yara gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında burnu yara görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, istediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu yara görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalettir.

Kahve falında burnunda yara görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bulgur bugday görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir