AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda yara görmek

Kahve falında burnunda yara görmek

Kahve falında burnunda yara görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda yara gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında burnunu yara görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında burnunda yara görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında burnu yara görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek borçların biteceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalettir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun aktığını görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük çekmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir