AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok yoğun çalışacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu kanatmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir