AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl yolmak

Kahve falında burnundan kıl yolmak

Kahve falında burnundan kıl yolmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kıl yolmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında burnundan kıl yolmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan kıl koparmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunda kıl görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak yüzünün de güleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir