AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun yara olduğunu görmek

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında burnunda yara görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, onların başarıları ile övüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında burnu yara görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek bir bebek sahibi olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu yara görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin burnunu görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir