AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hasretliğin biteceğine, güçten ve takatten düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnu büyük görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunu büyük görmek kazancı arttıracağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak kazancın devamlı olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında burnu büyük birini görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir