AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu büyük birini görmek

Kahve falında burnu büyük birini görmek

Kahve falında burnu büyük birini görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bir beladan kurtulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ev sahibi olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnu büyük birini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu büyük birini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu büyük görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında burnu büyük görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir