AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların üstüste geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak hilekar ve zayıf tanıdığa, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan sümük çekmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük görmek ters giden işlerin normale döneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir