AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi burnunu büyük görmek

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunu büyük gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında burnu büyük görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu büyük görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu büyük birini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir