AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu büyük görmek

Kahve falında burnu büyük görmek

Kahve falında burnu büyük görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnu büyük gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek büyük işlere girileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak ekmeğinin de artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu büyük görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında burnu büyük birini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, zarar getirecek bir yoldan dönmeye tabir olunur.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu büyük görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir