AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu büyük bebek görmek

Kahve falında burnu büyük bebek görmek

Kahve falında burnu büyük bebek görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hataların telafi edileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında burnu büyük bebek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Kahve falında burnu büyük birini görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnu büyük görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu büyük görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir