AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, ruhunun dinleneceğine, derdin sona ereceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalettir.

Kahve falında burnunda kıl görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında burnundan kıl görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek hayırlı bir evlat olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir