AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu büyük görmek

Kahve falında burnunu büyük görmek

Kahve falında burnunu büyük görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında burnunu büyük gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi burnunu büyük görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu büyük görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek İslami olarak günahlarının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu büyük görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu büyük bebek görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında burnu büyük birini görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir