AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu sümüklü görmek

Kahve falında burnunu sümüklü görmek

Kahve falında burnunu sümüklü görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu sümüklü gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük görmek yeni şeyler deneneceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek artık rahat bir nefes alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir