AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan sümük temizlemek

Kahve falında burnundan sümük temizlemek

Kahve falında burnundan sümük temizlemek bununla yüceleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek önemli işler yapacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Kahve falında burnunda sümük görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir