AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda sümük görmek

Kahve falında burnunda sümük görmek

Kahve falında burnunda sümük görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak zafer ve zenginlik getireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çekmek özlemelerin son bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir