AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda sümük çıkarmak

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak hayal kırıklığına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek canlanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir