AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, zor bir durumda kalacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek gıybet edeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir