AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan sümük çıkartmak

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, saygınlığının da artacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine inanılır.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret eder.

Kahve falında sümük çıkardığını görmek yaşamının tazeleneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak tüm arzularının yerine geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında burnunda sümük görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir