AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu kaşımak

Kahve falında burnunu kaşımak

Kahve falında burnunu kaşımak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kazancın düşeceğine, anne baba duaları alınacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu kaşımak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Kahve falında burnunu kaşımak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını kaşımak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, arzuların yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak başarılarının devam edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sırtı kaşımak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kaşımak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnını kaşımak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında başkasını kaşımak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırt kaşımak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir