AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı kaşımak

Kahve falında sırtı kaşımak

Kahve falında sırtı kaşımak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı kaşımak gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırt kaşımak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sırt kaşımak huzurunun yerinde olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı kaşımak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir