AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kaşımak

Kahve falında başkasını kaşımak

Kahve falında başkasını kaşımak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını kaşımak gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kafa kaşımak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafayı kaşımak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kaşımak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ölümcül hastalıklara işaret yorulur.

Kahve falında el kaşımak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kaşımak bedeninin şifaya kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini kaşımak zor zamanların geride kalacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu kaşımak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir