AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu kaşımak

Kahve falında vücudunu kaşımak

Kahve falında vücudunu kaşımak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, düşmanların barışacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunu kaşımak gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında vücudunu kaşımak çözümlere kavuşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kaşımak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında göz kaşımak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırt kaşımak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında kendini kaşımak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek kaşımak kazançlı çalışmalar yapılacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kol kaşımak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir